venerdì 20 gennaio 2012

Ràdio RSK 107.1 FM


En 1985 apareció Radio RSK, una radio libre ubicada en Nou Barris. Su surgimiento no era un objetivo en si mismo, sino un medio de denuncia y lucha que favoreciera la democratización de la comunicación y ayudara a acabar con la mercantilización de la cultura. Desde entonces las necesidades son las mismas y la bicefalia estado-capital continua generando excluidos, profundizando en la diferencia de clases, recortando las libertades sociales e individuales y obviando la realidad de los nuestros. Ahora que volvemos a emitir, nuestras ganas son las mismas y nuestra fuerza, las voces de los vecinos y vecinas. RSK reinaugura la parrilla y vuelve a activar este espacio a la FM.Ràdio RSK és una ràdio lliure de Nou Barris, autogestionada i assembleària, que funciona a través de diverses comissions de treball.

El projecte inicial de Ràdio RSK té una llarga trajectòria, que comença a principis del 1985 . Actualment som un col·lectiu heterogeni, format per persones de diverses edats i interessos, que comparteixen el projecte de Ràdio RSK.

Ràdio RSK està a les ones hertzianes de Nou Barris al 107.1 FM, i a les llars d’arreu del món gràcies a l’emissió per internet.

Per a totes les persones que us agrada la ràdio, heu de saber que la participació a Ràdio RSK és molt important!

Ràdio RSK no és només una ràdio: hi ha d’altres activitats socials que nodreixen el projecte comú!

Si esteu interessats en saber-ne més i/o en unir-vos a Ràdio RSK, podeu escriure’ns a:

radiorsk@gmail.com

Versió en anglès: English version, about us?
http://www.radiorsk.info/node/10


http://www.radiorsk.info/

Nessun commento:

Posta un commento